Η εξασφάλιση της ποιότητας του κρέατος είναι μια σύνθετη και πολύπλοκη διαδικασία, η οποία ξεκινά από την ορθή μεταχείριση των ζώων και καταλήγει σε νόστιμα, πλήρη, ελκυστικά και ασφαλή προϊόντα για το τραπέζι του καταναλωτή.
Για ολόκληρη αυτή την αλυσίδα αξίας, μπορούμε να σας βοηθήσουμε να διατηρήσετε τη σωστή θερμοκρασία, να βελτιώσετε τις συνθήκες επεξεργασίας, να αυξομειώνετε τις παραγωγικές σας δυνατότητες, να αυξάνετε την απόδοση των προϊόντων και τελικά να παρατείνετε με φυσικό τρόπο τη διάρκεια ζωής των τροφίμων στο ράφι. Μπορούμε επίσης να σας καθοδηγήσουμε ώστε να συμμορφώνεστε με όλα τα σχετικά εθνικά και διεθνή πρότυπα υγείας και ασφάλειας.
Σημαντικότερες εφαρμογές:
- Ορθή μεταχείριση των ζώων με χρήση τεχνολογίας Controlled Atmosphere Stunning (CAS)
- Επεξεργασία ύδατος και έλεγχος pH
- Κρυογενική ψύξη/κατάψυξη με αέριο και ξηρό πάγο
- Ψύξη κατά τη μεταφορά
- Σταθεροποίηση της επιφάνειας και τροποποίηση του ιξώδους του προϊόντος
- Η συσκευασία τροποποιημένης ατμόσφαιρας (MAP) παρατείνει τη διάρκεια ζωής στο ράφι.