Η αγορά φρούτων και λαχανικών είναι ευρεία και διαφοροποιημένη, καλύπτοντας από φρεσκοκομμένα προϊόντα μέχρι σαλάτες έτοιμες για σερβίρισμα και αποξηραμένα φρούτα. Όλα αυτά τα τρόφιμα έχουν κάτι κοινό – είναι ευαίσθητα και απαιτούν χειρισμό ήπιο και σύμφωνο με τους κανόνες υγιεινής, κατά τη διάρκεια της συγκομιδής, της αποθήκευσης, της προετοιμασίας, της συσκευασίας και της διανομής τους. Ένας βασικός παράγοντας επιτυχίας είναι ο έλεγχος της θερμοκρασίας.
Διαθέτουμε εμπειρία κατά μήκος ολόκληρης αυτής της αλυσίδας, καθώς και τις κατάλληλες τεχνολογίες που θα σας βοηθήσουν να ελέγξετε τη θερμοκρασία, να βελτιώσετε τις συνθήκες επεξεργασίας, να αυξομειώνετε τις παραγωγικές σας δυνατότητες, να αυξήσετε την απόδοση των προϊόντων και τελικά να παρατείνετε με φυσικό τρόπο τη διάρκεια ζωής των τροφίμων στο ράφι.
- Προστατευτική επικάλυψη, καθαρισμός & ψεκασμός
- Καλλιέργειες οπωροκηπευτικών σε θερμοκήπια και υποκαπνισμός
- Επεξεργασία ύδατος και έλεγχος pH
- Κρυογενική ψύξη/κατάψυξη με αέριο και ξηρό πάγο
- Η συσκευασία τροποποιημένης ατμόσφαιρας (MAP) παρατείνει τη διάρκεια ζωής στο ράφι.